Helyi közélet

2016.06.23. 16:41

Kidőlt akácfák okoztak problémát Csengerben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi motortere gyulladt ki csütörtök reggel a 41-es számú főúton, Baktalórántháza közelében. A tüzet az arra járó autóbusz vezetője egy kézi porral oltó készülékkel eloltotta. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a túlhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Egy akácfa melléképületre és egy másik egy kerítésre és egy távközlési vezetékre borult csütörtök délelőtt Csengerben, a Béke és a Kossuth utcákban. A helyi önkormányzati tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el a húszméteres fákat. Szintén, faeltávolításhoz kérték a csengeri tűzoltók segítségét a délutáni órákban a város Arany János utcájában, ahol a meglazult talajon megdőlt gyümölcsfa a járókelőknek okozott forgalmi akadályt, amit a tűzoltók eltávolítottak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában