Helyi közélet

2016.08.22. 09:23

Évfolyamtalálkozó Tiszalökön

Tiszalök - A tiszalöki általános iskola 1976-ban végzett a-b-c osztály tanulói 40 éves évfolyamtalálkozót tartottunk augusztus 13-án.

Tiszalök - A tiszalöki általános iskola 1976-ban végzett a-b-c osztály tanulói 40 éves évfolyamtalálkozót tartottunk augusztus 13-án. A még élő tanáraink közül itt volt az A osztály osztályfőnöke Szegedi Mária (volt Cserháti Sándorné), a B osztály osztályfőnöke Kása Gáborné, és a még élő volt tanáraink közül Bugya Ferencné és Bugya Ferenc. Szép számmal összejöttünk, de sajnos voltak osztálytársaink akik nem jöttek el.(Sajnálhatják) Az üdülő telepen a vadászházban gyűltünk össze délután 3 órára. Megtartottuk az osztályfőnöki órát, megemlékeztünk elhunyt tanárainkról és osztálytársainkról, elmeséltük mi történt velünk a legutóbbi találkozásunk után eltelt időszakban. Este 6 órakor ültünk vacsorához a szabadban elhelyezett asztaloknál. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, langyos nyári este volt. Még beszélgettünk, nevetgéltünk néhány órát, majd elbúcsúztunk egymástól a viszontlátás reményében. Nagyon jó volt kicsit nosztalgiázni, visszaidézni a boldog gyermekkort.

Köszönet mindenkinek aki tett érte hogy ez a találkozó létrejöhessen.

- Simon Istvánné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában