Helyi közélet

2016.09.01. 11:17

Fidesz-sajtótájékoztató: Kocsmai színvonal a Kossuth téren

Nyíregyháza – Feszólítom Lövei Csabát, az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselőjét és pártjának elnökét, Szigetvári Viktort, hogy kérjenek bocsánatot minden nyíregyházi lakostól, Lövei Csaba pedig kérjen még bocsánatot a városi képviselő-testület ülésén is! – mondta Szilvási István, a nyíregyházi önkormányzat Fidesz-frakciójának tagja a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza – Feszólítom Lövei Csabát, az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselőjét és pártjának elnökét, Szigetvári Viktort, hogy kérjenek bocsánatot minden nyíregyházi lakostól, Lövei Csaba pedig kérjen még bocsánatot a városi képviselő-testület ülésén is! – mondta Szilvási István, a nyíregyházi önkormányzat Fidesz-frakciójának tagja a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján. Mint a politikus kifejtette, megengedhetetlen az a kocsmai színvonal, hogy az ellenzékben lévők felmutatott középső ujjukkal fejezzék ki véleményüket a megyeszékhely főterén.

– A politikai kulturálatlanság ellen minden esetben szót kell emelni. Lövei Csaba nem magánemberként, hanem önkormányzati képviselőként mutatta fel az ujját, s ezáltal minden nyíregyházit – pártállástól és kortól függetlenül – megsértett méltóságában. Ráadásul van egy ki nem mondott megállapodás, hogy a Vidor Fesztivál ideje alatt a Kossuth tér ne legyen a politizálás színhelye – tette még hozzá Szilvási István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában