Helyi közélet

2016.10.21. 10:46

Futótűzként terjedt a hír: migránsokat fogtak Tiszadobon

Tiszadob - Az elmúlt napokban futótűzként terjedt a hír a helyi lakosság körében, hogy Tiszadob és Tiszalúc között illegális bevándorlókat láttak s fogtak el a rendőrök.

Tiszadob - Az elmúlt napokban futótűzként terjedt a hír a helyi lakosság körében, hogy Tiszadob és Tiszalúc között illegális bevándorlókat láttak s fogtak el a rendőrök. Ezt látszott alátámasztani az is, hogy csütörtökön a készenléti rendőrség állománya rendszeresen visszatérő, közterületi szolgálatot látott el Tiszadobon.

– Tény, hogy elég ritkán látni a „készenlétiseket” mifelénk, ám ez annak tudható be, hogy a falunk bűnügyileg kevésbé fertőzött, és bűncselekmények csak elenyésző számban fordulnak elő mifelénk. A bevándorlók megjelenéséről és elfogásáról szóló híresztelések alaptalanok, nincsenek migránsok Tiszadobon! – szögezte le Bán Gábor, a Tiszadobi Polgárőrök Egyesületének parancsnoka.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában