Helyi közélet

2016.10.26. 12:36

Tizedszer vállalkoztak a maratoni gépírásra

Nyíregyháza - A Ridens középiskola tizedik alkalommal rendezte meg a kétnapos Gépírás Maratont a nyíregyházi LEGO Manufacturing Kft. támogatásával és aktív közreműködésével.

Nyíregyháza - A Ridens középiskola tizedik alkalommal rendezte meg a kétnapos Gépírás Maratont a nyíregyházi LEGO Manufacturing Kft. támogatásával és aktív közreműködésével. A maraton egyik fő vezérfonalát a 19 órás folyamatos gépelés jelentette félórás váltásokban, nyolc csapat részvételével, melyben nemcsak a diákok, hanem az iskola pedagógusai is részt vettek.

A gépelés mellett színes, izgalmas programok várták a résztvevőket: többek között a LEGO készségfejlesztő játékai, különféle kézműves-foglalkozások, sportolási lehetőségek, karaoke, Mediball-bemutató.

A hajnali órák is bővelkedtek eseményekben, melyek felpezs­dítették a fáradt versenyzőket. Ilyen volt a rókavadászat, a tombolasorsolás, a frissítő torna és a filmvetítések. A maratont a csapatonként három, a legtöbbet gépelő versenyző és a díjazottak kihirdetésére zárta – tudatta Vámos Ágnes szaktanár.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában