Helyi közélet

2016.10.28. 15:19

Videó: Temperamentumos asszonyt kapott a nyíregyházi perzsa párduc

Nyíregyháza - Párt kapott a Nyíregyházi Állatpark perzsa párduca. Az Emíliának nevezett nőstényt most hozták Németországból, azért hogy családot alapítson. Az új nőstény egyelőre csak ismerkedik a kifutóval, s leendő párjával is, ma még agresszív, ha gyanús mozgást lát - <a href="http://tenyek.hu/belfold/222887_part-kapott-a-perzsa-parduc.html">derül ki a Tények riportjából</a>.

Nyíregyháza - Párt kapott a Nyíregyházi Állatpark perzsa párduca. Az Emíliának nevezett nőstényt most hozták Németországból, azért hogy családot alapítson. Az új nőstény egyelőre csak ismerkedik a kifutóval, s leendő párjával is, ma még agresszív, ha gyanús mozgást lát - derül ki a Tények riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Nyíregyháza - Perzsa párduc érkezett a Nyíregyházi Állatparkba szerdán, a négyéves nőstényt az Európai Fajmegőrzési Program keretében kapta a nyírségi állatkert Németországból, a hannoveri társintézménytől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában