Helyi közélet

2016.11.29. 08:13

Eltiltották őket a vezetéstől, mégis a volán mögé ültek - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. november 28-án a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 39 éves helyi sofőrt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon vett őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy 50 éves helyi férfit, aki annak ellenére, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől, a megyeszékhelyen közlekedett gépkocsival.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában