Helyi közélet

2016.11.29. 13:16

Ifjúsági börze lesz kedden a Korzóban

Nyíregyháza - Közel húsz szervezet bemutatkozásával nagyszabású Iskolai Közös­ségi Szolgálat Börzét tartanak a Korzó Bevásárlóközpontban.

Nyíregyháza - Közel húsz szervezet bemutatkozásával nagyszabású Iskolai Közös­ségi Szolgálat Börzét tartanak a Korzó Bevásárlóközpontban.

A tavalyi sikeren felbuzdulva rendezi meg ismét a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület az Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét november 29-én, kedden 10 órától.

– A KÖZ-Pont Ifjúsági ­Egyesület 15 éves megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a fiatalkori önkéntességre, annak megismertetésére az ifjúsággal. Az Iskolai Közösségi Szolgálat elindulása óta fogadóintézményként, koordináló szervezetként veszünk részt ebben a munkában, és igyekszünk a lehető legtöbb segítséget, és lehetőséget nyújtani a fiataloknak a szolgálat elvégzésében. A tájékoztatással és a programok változatosságával szeretnénk elérni, hogy a fiatalok a tel­­jesítés közben jól érezzék ­magukat, jó élményekkel ­gazdagodjanak ahelyett, hogy azt egy „kötelező eseményként” élnék meg a szolgálatot – fejtegette Gyulavári Attila Zsolt alelnök, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület alelnöke, a program koordinátora.

Az Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét megyei szinten is meghirdették, és az előzetes regisztrációk alapján közel 10 oktatási intézmény 300 diákja már biztosan részt vesz a programban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában