Helyi közélet

2016.11.26. 08:21

Keressük a robogó tulajdonosát

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök várják a képen látható robogó tulajdonosának jelentkezését.

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök várják a képen látható robogó tulajdonosának jelentkezését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/5614/2016. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 12 éves és két 13 éves fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a helyi fiatalok 2016. október 5-én 12 óra körül Nyíregyháza, Búza téren egy trafóház mellett parkoló robogót megrongáltak, majd elvitték a motor visszapillantó tükreit. A nyomozók az eljárás során a fiatal társaság tagjait meghallgatták, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eljárás során a megrongált robogót lefoglalták, melyről képfelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy a képeken látható robogó tulajdonosa jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon a tulajdonjogot igazoló okirattal, dokumentumokkal együtt, vagy hívja a nap 24 órájában elérhető 06-42/524-600-as hívószámot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában