Helyi közélet

2016.11.03. 08:01

Telefonoszlopnak ütközött autó Csegöldön - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.Csőtörés miatt vízeltávolításhoz kérték szerdán reggel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen, ahol a Bujtos utca egyik közintézményének pincéjében nagy mennyiségű víz gyűlt össze. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Tíz méter hosszan az út menti árokban a száraz avar égett szerdán délután Tyukod külterületén, a Szalmavárosi részen. A csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szerdán este Csegöldön, a Kossuth Lajos utcában. Az oszlop a járműre dőlt, a vezetékek leszakadtak. A csengeri önkormányzati tűzoltók értesítették a szolgáltatót, a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Napraforgót szállító nyerges vontató és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök hajnalban a 49-es számú főúton, a 49-es kilométernél Csenger és Szamosbecs között, ahol mindkét jármű az árokba csúszott. A balesetben a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a csengeri önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés és kéziszerszámok segítségével szabadították ki. A gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Román honosságú személygépkocsi ütközött össze egy román kamionnal november 3-án 5 óra körül a 49-es számú főút 49. kilométerében, Szamosbecs és Pátyod között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában