Helyi közélet

2016.11.11. 12:25

Videó: Hiába kérte, nem küldtek akadálymentes buszt Nyíregyháza és Baktalórántháza között

Baktalórántháza, Nyíregyháza - Hiába kérte, nem kapott a Volántól akadálymentes buszt az utazásához egy kerekes székes férfi. Koller Sándor Nyíregyházáról Baktalórántházára szeretne eljutni, ahova esti gimnáziumba jár. <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/nem-kuldtek-akadalymentes-buszt">Az RTL Klub riportja</a>.

Baktalórántháza, Nyíregyháza - Hiába kérte, nem kapott a Volántól akadálymentes buszt az utazásához egy kerekes székes férfi. Koller Sándor Nyíregyházáról Baktalórántházára szeretne eljutni, ahova esti gimnáziumba jár. Az RTL Klub riportja.

Azonban hiába igényelte az akadálymentes járművet, az Észak-magyarországi Közlekedési Központtól az a válasz érkezett: bár van ilyen autóbuszuk, nem tudják biztosítani a férfi számára. A Mozgáskorlátozottak Egyesületénél azt mondják, kötelesek gondoskodni a fogyatékos emberek szállításáról a közlekedési vállalatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában