Helyi közélet

2016.12.27. 09:01

Gyermekotthonból szökött lányt fogtak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves pátrohai lakos ellen. A férfit 2016. december 26-án Pátroha külterületén tetten érték, miközben fűzfát akart eltulajdonítani. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 26-án Nyírparasznyán igazoltattak egy 14 éves tiszadobi lányt. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a fiatalt a Tiszavasvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi. A lányt meghallgatták, majd visszavitték abba a gyermekotthonokba, ahonnan korábban engedély nélkül távozott.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában