Helyi közélet

2016.12.22. 13:32

MSZP-sajtótájékoztató: A kormány nem látja, amit mi

Nyíregyháza - ESZOSZ-károsultak jelenlétében tartotta meg csütörtöki sajtótájékoztatóját a szocialista párt. - Több mint ezer olyan ember él Szabolcs-Szatmár-Beregben, akinek három-kilenc havi munkabérrel tartoznak – vázolta a helyzetet dr. Veres János megyei elnök.

Nyíregyháza - ESZOSZ-károsultak jelenlétében tartotta meg csütörtöki sajtótájékoztatóját a szocialista párt. - Több mint ezer olyan ember él Szabolcs-Szatmár-Beregben, akinek három-kilenc havi munkabérrel tartoznak – vázolta a helyzetet dr. Veres János megyei elnök. - Érdekükben az elmúlt két évben minden lehetőséget megragadtunk a parlamentben. Az ESZOSZ-ügyben nem lehet visszafelé mutogatni, mégsem teljesülnek az ígéretek, holott a vitatható célokra osztogatott milliárdokból erre a célra is lehetne szakítani. Az MSZP nem feledkezik meg a károsultakról, és egy jelképes ajándékkal igyekszik szebbé tenni a karácsonyukat. Halmi József megyei alelnök lépten-nyomon nélkülözőkkel találkozik. - A kormány nem látja, amit mi. Úgy gondolom, aki a minisztérium kommunikációs szótárából törli a "szegény" szót, az semmire sem érdemes – mondta. Jeszenszki András városi elnök szerint az oktatás és a munka vezet ki a szegénységből, a kormány pedig egyik területen sem jeleskedik. - Pártunk megteszi, amit tud, a karácsonyig hátralévő időben még gyűjtjük az adományokat a rászorulóknak – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában