Helyi közélet

2016.12.01. 11:39

Pár napot közös cellában akartak tölteni ezért azt állították, hogy a férfi bántalmazta a nőt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse 2016. november 30-án őrizetbe vette B. Richárd 21 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség bíróság elé állítás céljából elfogatóparancsot adott ki.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 42 éves és egy 39 éves nyírteleki lakos ellen. A férfiak 2016. november 30-án egy Nyírtelek külterületén lévő fasorból fát kíséreltek meg eltulajdonítani, amit biciklivel akartak hazaszállítani. Az egyenruhások az elkövetőket cselekményük közben tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2016. november 30-án tetten értek egy 45 éves helyi férfit, aki éppen egy nagyhalászi lakás bejárati ajtaja mellett elhelyezett fagyasztóból élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit előállították és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves bátorligeti férfi és egy 38 éves budapesti nő ellen. A férfi 2016. november 30-án 17 óra 22 perckor a központi segélyhívóra arról tett bejelentést, hogy Nyírbátorban bántalmazta barátnőjét. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy nem történt bántalmazás. Kiderült, hogy a bejelentést a férfi közösen tervelte ki barátnőjével azért, mert így egy cellában tölthetnek majd néhány napot. A rendőrök a párt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőkre terhelheti.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában