Helyi közélet

2017.01.17. 16:58

Zöldhullám a négysávoson

Nyíregyháza - Nem érdemes rutinból vezetni a megyeszékhely belvárosában, ugyanis több helyen megváltozott a forgalmi rend.

Nyíregyháza - Nem érdemes rutinból vezetni a megyeszékhely belvárosában, ugyanis több helyen megváltozott a forgalmi rend.

– A Vay Ádám körút–Egyház utca–Síp utcai csomópontban kedd délutántól már két sávban lehet a Vayról balra, a Síp utcára kanyarodni, a Vasvári Pál utcáról ugyancsak két sávban lehet balra, a Vay Ádám körút irányába fordulni. A változásokra új burkolati jelek és jelzőlámpák hívják fel a figyelmet – tájékoztatta lapunkat Bordás Béla.

– A módosítások célja a dinamikusabb közlekedés. A Szegfű utca és a Vay Ádám körút csomópontjainak összehangolása egyenletesebb haladást eredményez csúcsforgalom idején, bár a kezdeti tapasztalatok alapján még lehetnek apróbb változtatások. Mostantól nem csak tilos, felesleges is ötvennél gyorsabban haladni, ugyanis ezzel a sebességgel érhetjük el a zöldhullámot – tette hozzá a városgondnok.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában