Helyi közélet

2017.01.26. 15:00

Videó: Kaki küldetés Nyíregyházán - Állati ürüléknek nézték a sarat a társasházban, ezért sz@rológiai segédletet ragasztott ki a lakó

Nyíregyháza - "Az a baj, hogy itt élnek olyan kiskirályok, akik tényleg azt hiszik magukról, hogy kis királyok." A 17 éve nyíregyházi társasházban élő férfi egy youtube-os videóban panaszolta el, hogy a cipőről levált sarat bizonyos társasházi lakók állati ürüléknek nézték, és emiatt cetlivel is meglepték lakótársaikat.

Nyíregyháza - "Az a baj, hogy itt élnek olyan kiskirályok, akik tényleg azt hiszik magukról, hogy kis királyok." A 17 éve nyíregyházi társasházban élő férfi egy youtube-os videóban panaszolta el, hogy a cipőről levált sarat bizonyos társasházi lakók állati ürüléknek nézték, és emiatt cetlivel is meglepték lakótársaikat.A férfi úgy gondolja, ez igazságtalan mind a lakótársakkal, mind az állatokkal szemben, így készített egy  Sz@rológiai segédletet, amit aztán kiakasztott a társasházban. Az akciót kamerával is felvette. Figyelem, szókimondó szövegek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában