Helyi közélet

2017.01.26. 07:52

Villanyoszlopnak ütközött egy kamion Kocsordon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy kisteherautó motortere szerdán reggel Újfehértón, a Nyíregyházi utcában. A tulajdonos megpróbálta kézi tűzoltókészülékkel eloltani, de nem járt sikerrel. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy tizenkét négyzetméteres kazánház hétfő délután Fehérgyarmaton, a Veres Péter utcában. A mátészalkai és a fehérgyarmati hivatásos, valamint a fehérgyarmati önkéntes tűzoltók két vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését, így a tűz a lakóházra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt, a fűtés nélkül maradt épületben lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében szerdán délután Ópályiban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket.

Egy húsz méter magas nyárfa kettétört és a gyalogosforgalmat veszélyeztette szerdán délután Nyíregyházán, a Sóstói úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a megsérült fáról a lehasadt ágakat.

Villanyoszlopnak ütközött egy bútort szállító kamion szerdán délután Kocsordon, az Árpád utcában. A tartószerkezet helyreállítása idején tíz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán este Nyíregyházán, a Pazonyi úton. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Fának ütközött egy személygépkocsi szerdán este a Márokpapi és a Tarpa közötti úton. A balesetben senki nem sérült meg. A tarpai önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a helyszínt a baleseti vizsgálat idején biztosították.

Lakóházzal egybeépített melléképület tetőszerkezete égett szerdán este Kisvárdán, a Várday utcában. A tulajdonos az épületből kihozott egy oxigén és egy dissous gázpalackot, amelyek hő hatásának nem voltak kitéve. A kisvárdai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában