Helyi közélet

2017.03.31. 12:52

Miért látogattál el az Kelet-állásbörzére?

Nyíregyháza - Bodnár Henrietta párját kísérte el az eseményre. – A Nyíregyházi Egyetemen folytatom tanulmányaimat, s nem sok idő múlva nekem is állást kell keresnem, így jó ötletnek tartottam körülnézni a standok között.

Nyíregyháza - Bodnár Henrietta párját kísérte el az eseményre. – A Nyíregyházi Egyetemen folytatom tanulmányaimat, s nem sok idő múlva nekem is állást kell keresnem, így jó ötletnek tartottam körülnézni a standok között. Som Tamás munkát szeretne, ezért látogatott el a börzére. – Autóelektronikai műszerész vagyok, nemrég fejeztem be az iskolát. Kifejezetten munkakeresés céljából jöttem, és remélem, sikerrel járok – tette hozzá.

Péter Kitti szakmai gyakorlat után érdeklődött. – Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok, végzős egyetemista vagyok. Főként HR- és logisztikai munka érdekel – nyilatkozta.

Stefán Dalma az egészségügyi cégek miatt látogatott el – Egészségturizmus-szervezőnek tanulok, s az érdekelt, milyen cégeknél tudnék elhelyezkedni később.

Ráti Kitti pályakezdő, munkát keres. – Egészségturizmust és ügyvitelszervezést tanultam, s szeretnék egy állandó állást, irodai asszisztensi munka lenne a megfelelő – közölte a dombrádi lány.

Pocsai Tímea munkanélküli egy ideje, s a szakmájának megfelelő munkát keresi. – Sajnos, eddig nem sikerült olyasmit dolgoznom, amihez a végzettségem is passzolna, remélem, itt találok olyan állást, amilyenre vágyom.

KM-OR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában