Helyi közélet

2017.04.27. 15:04

Fidesz-sajtótájékoztató: A szerdai „performansz” a kampányturizmus és az utaztatás jegyében zajlott

Nyíregyháza - Botka László utcafóruma adta a központi témáját ifj. Szilvási István fideszes önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatójának. Szerinte a szocialisták háza táján szó sincs megújulásról.

Nyíregyháza - Botka László utcafóruma adta a központi témáját ifj. Szilvási István fideszes önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatójának. Szerinte a szocialisták háza táján szó sincs megújulásról.– A szerdai „performansz” a kampányturizmus és az utaztatás jegyében zajlott, mégsem tudtak kétszáz érdeklődőnél többet összeverbuválni a szocialisták – fogalmazott Szilvási István, majd hozzátette: álszent dolog, hogy a szegedi polgármesterként bruttó 980 ezer forintot kereső Botka László az általa megálmodott luxusadó határát 1 millió forintnál húzná meg. – Ki tudja, a SZEVIÉP-ügy feltárása során mik derülnek majd ki az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről – tekintett előre Szilvási István, majd úgy fogalmazott: a szocialisták baloldali összefogásról szónokolnak, közben pedig Szanyi Tibor EP-képviselő és Botka László folyamatosan marja egymást. A nyíregyházi önkormányzati képviselő a sajtótájékoztató végén kiemelte: a nemzeti konzultációs íveket hamarosan kipostázzák a megyeszékhelyen élőknek is, ezeket május 20-ig lehet visszaküldeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában