Helyi közélet

2017.05.26. 12:15

Fidelitas-sajtótájékoztató: Jótékonysági akciót szerveznek szombaton

Nyíregyháza - Jótékonysági akciót szervez a Fidelitas nyíregyházi szervezete. Petneházy Dávid megyei elnök elmondta, hogy szombaton 13 órától a Kossuth tér mellett a városalapítók szobránál árusítják majd a cégek és magánszemélyek által felajánlott süteményeket.

Nyíregyháza - Jótékonysági akciót szervez a Fidelitas nyíregyházi szervezete. Petneházy Dávid megyei elnök elmondta, hogy szombaton 13 órától a Kossuth tér mellett a városalapítók szobránál árusítják majd a cégek és magánszemélyek által felajánlott süteményeket. Brákit szívesen látnak. Idősek és fiatalok összefogásával szeretnék elérni a nemes célt, ugyanis a bevételből, megyei árvaházi, hátrányos helyzetű gyermekeknek szeretnének örömet szerezni. Több gyermekotthonnal is felvették már a kapcsolatot, és az egyeztetés után nyáron akarnak közös programmal kedveskedni nekik. A múlt héten rendezték meg a Fidelitas tisztújító kongresszusát, ahol közös nyilatkozatot fogadtak el, eszerint támogatják, hogy az eddigi 18 százalékról 5-re csökkenjen az internet áfája. Szabolcs-Szatmár-Beregből Béres Levente tagja az országos elnökségnek, egyúttal ő tölti be a regionális igazgató tisztét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában