Helyi közélet

2017.05.02. 07:18

Karbantartási munkálatok: megszépülnek a sóstói fürdők, a látogatók türelmét kérik

Nyíregyháza, Sóstó - A karbantartás ideje alatt a Júlia Fürdő lehet alternatíva.

Nyíregyháza, Sóstó - A karbantartás ideje alatt a Júlia Fürdő lehet alternatíva.

– Az Aquarius Élményfürdőben, Aquarius Fürdőgyógyászaton és a Hotel Fürdőházban május 8-án karbantartási munkálatok kezdődnek, amelyek az említett egységek működését részben vagy egészében befolyásolják – tájékoztatta lapunkat Podlovics Lajos, az üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

– A karbantartási munkák keretében munkatársaink elvégzik az éves kötelező vízcseréket, a szűrőhomok cseréjét, a vízforgató berendezések felülvizsgálatát és karbantartását, a csőrendszerek tisztítását, a medenceterek karbantartását, valamint az egységek esztétikai karbantartását is. Május 2-a és 13-a között zárva tart az 50 méteres versenymedence is a sátorfedés bontása miatt.

Súlyfürdő, csoportos gyógytorna

– Az Aquarius Élményfürdő május 8-a és 12-e között zárva tart. Az Aquarius Fürdőgyógyászat gyógyvizes medencéi május 8-án és 9-én nem üzemelnek, így a súlyfürdő, a gyógy­vizes gyógymedence és a víz alatti csoportos gyógy­torna szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek – a többi kezelés ekkor is zavartalanul igénybe vehető. A Hotel Fürdőház wellnessrészlege május 8-án és 9-én tart zárva.

– Kérjük vendégeinket, hogy kezeléseiket, kikapcsolódásukat ennek megfelelően tervezzék. Köszönjük megértésüket, az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük – tette hozzá végezetül Podlovics Lajos.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában