Helyi közélet

2017.05.17. 08:16

Két autó ütközött össze Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Megsüllyedt és elakadt egy élelmiszert szállító nyerges vontató kedden délután Nyíregyháza határában, a 4911-es úton. A jármű forgalmi akadályt nem okozott, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a kamionmentő kiérkezéséig, személyi sérülés nem történt.

Méhraj befogásához kérte a méhész a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét kedden délután Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési háznál, mivel a szakember a magasba nem tudott feljutni, ezért a tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével segítettek a veszélyt jelentő rovarok eltávolításánál. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában