Helyi közélet

2017.08.10. 16:40

Grófi időkből származó tárgyakat vár a tiszadobi Andrássy-kastély

Tiszadob - 2018-ban elindul a tiszadobi Andrássy-kastély fejlesztésének második üteme. A tervezett kiállítások berendezésében kérjük segítségüket!

Tiszadob - 2018-ban elindul a tiszadobi Andrássy-kastély fejlesztésének második üteme. A tervezett kiállítások berendezésében kérjük segítségüket! Akiknek birtokában vannak a grófi időkből származó tárgyak, bútorok, könyvek, fényképek, festmények, szobrok, emléktárgyak és készek felajánlani kiállítás céljára, jelentkezzenek! Nagylelkű adományával legyen Ön is részese az alkotás folyamatának.

A tervek szerint kiállítás mutatja be az egykor a kastélyban működött gyermekváros történetét, ezért akiknek a gyermekvárosi időszakból vannak tárgyai, fényképei, dokumentumai azok jelentkezéseit is várjuk!

Telefonon a 20/912-4799-es számon, e-mailben a [email protected] címen, levélben az Andrássy-kastély 4456 Tiszadob Bocskai u. 59 címre.

A kiállított tárgyak adományozóinak nevét megörökítjük.

Számítunk Önökre!

- Szabó Péter, létesítményvezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában