Helyi közélet

2017.08.01. 10:38

Randi a könnyűzene nagyjaival Nyíregyházán

Nyíregyháza - Zenei repertoárjuk széles, belefér minden a Beatlestől a Magna Cum Laudéig.

Nyíregyháza - Zenei repertoárjuk széles, belefér minden a Beatlestől a Magna Cum Laudéig.

Ki ne mártózna meg nyáron a Balaton habjai helyett egy kis minőségi, régi zenében, ha már nem jut el a magyar tengerhez?

Lubickolhat viszont az ’50-es, ’60-as, ’70-es évek legnépszerűbb dalaiban a Városmajori Művelődési Házban augusztus 4-én este, sőt a fiatalabb generáció képviselőit is várják a ’80-as, ’90-es és az utóbbi évek legfrissebb slágereivel. A szerzők között olyan legendák szerepelnek majd, mint a Shadows, a Beatles, a Bee Gees, a Dire Straits, San­tana vagy Elvis Presley.

A magyar könnyűzenei paletta színeiben pedig a Beatrice, a Neoton, Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude örökzöldjei kerülnek majd terítékre.

Igényes szórakozás

S hogy kik tolmácsolják a pénteken 18 órakor kezdődő koncert klasszikusait? A program első részében a „helyi öregfiúk”, a Kaland Old Rock tagjai szórakoztatják a közönséget, míg a műsor második felét az OldRock zenekar vállalta be. Valóban nagy bevállalás az egykori Simering hét tagjának részéről, hogy az ország számos pontjáról összejőve muzsikálnak a nyíregyházi közönségnek. Igényes repertoárjuk garancia a felhőtlen szórakozásra.

KM

A jegyek már megvásárolhatók a helyszínen (Városmajor utca 5.); egyéb információ a 0642/434-002-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában