Helyi közélet

2017.09.29. 09:52

Lopás miatt körözték a berettyóújfalui férfit, Tiszavasváriban csípték el

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 28-án Tiszavasváriban elfogtak egy 18 éves berettyóújfalui lakost. A férfi ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2017. szeptember 28-án Kemecse belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 19 éves helyi férfit. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A férfit a rendőrőrsre előállították és gyorsított bírósági eljárása lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában