Helyi közélet

2017.10.31. 08:29

Balul elsült szellemidézés miatt szabadult el a pokol a szabolcsi kollégiumszobában? - "Évekig nem költöztettek be oda senkit"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Gimnazista éveimben kollégista voltam. Van egy történet az épületről miszerint az egyik szobában szellemidézés történt és eléggé rosszul sült el - írja nagykállói olvasónk.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Gimnazista éveimben kollégista voltam. Van egy történet az épületről miszerint az egyik szobában szellemidézés történt és eléggé rosszul sült el - írja nagykállói olvasónk.A 3 lány aki érintett volt az eseményben, eléggé meglepő módon haltak meg. Egyikőjüknek vonat balesete volt, másiknak autóbalesete volt, a harmadik leányzó pedig kiugrott a szobájuk ablakából, amely a 3. emeleten helyezkedett el.

Teltek az évek és abba a szobába szánt szándékkal nem költöztettek be senkit egyik évben sem. Amikor az én általam mesélt incidens történt, akkor is csak a szoba 2 oldalán található szoba volt "kiadva".

A lányok hatalmas ricsajt hallottak a "lezárt" szobából, ahogyan valaki vagy VALAMI lökdösi a berendezéseket. Körülbelül 10 lány szaladt le sírva a nevelőibe, hogy valami történik abban a szobában.

Amikor a nevelők felmentek és megnézték a szobát... tényleg rendetlenség volt benn. Az ágyak fel voltak fordítva, a székek el voltak borítva és az asztalok sem a helyükön voltak.

Megjegyzendő: A szobához 2 kulcs volt (van)... Az egyik a nevelőiben volt.. a másik pedig a portai szolgálatnál. A kulcsok a történtekkor a helyükön voltak. Máig kiráz a hideg, hogy szemtanúja voltam az eseménynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában