Helyi közélet

2017.11.27. 19:55

Vörös Postakocsi 10 éves száma a múzeumban

Nyíregyháza - Ünnepi találkozóra gyülekeztek a 10 éves Vörös Postakocsi alkotói a múzeumban.

Nyíregyháza - Ünnepi találkozóra gyülekeztek a 10 éves Vörös Postakocsi alkotói a múzeumban. Nyíregyháza irodalmi életének meghatározó írói, poétái azt a számot méltatták, ami nem csak interneten, hanem print formában is kézbe vehető. A város részéről Halkóné dr. Rudolf Éva, a megyei közgyűlés részéről Baracsi Endre fejezte ki örömét a kiadvány megjelenése alkalmából, és további segítséget ígértek a megjelenésekhez.

A lapszámot Kulin Borbála főszerkesztő ismertette, majd Kürti László szerkesztő beszélt a tartalomról. Nagy Zsuka a Demó rovat kitalálásáról árult el részleteket, majd kiosztották az okleveleket azoknak a fiataloknak, akik ebbe a rovatba adták első írásaikat. Onder Csaba alapító főszerkesztő emlékezett arra, amikor kitalálták, hogy útjára indítják a város más rendezvényeihez is szorosan kapcsolódó folyóiratot. Kürti László verseit a carPEDIGnem tagjai, Dézsi Darinka és Karap Zoltán öltötték dalokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában