Helyi közélet

2017.12.04. 17:19

Alig várják, hogy megjelenjen

Nyírbátor - Egy igen tartalmasnak ígérkező, befejezés előtt álló könyvről mesélt nekünk nemrégiben Raffay Zoltánné Oláh Katalin nyugalmazott iskolaigazgató-helyettes.

Nyírbátor - Egy igen tartalmasnak ígérkező, befejezés előtt álló könyvről mesélt nekünk nemrégiben Raffay Zoltánné Oláh Katalin nyugalmazott iskolaigazgató-helyettes. Az egykor Nyírbátorban dolgozó, példamutató életű és munkásságú pedagógusokról beszélt, akik a Pedagógusok Arcképcsarnokában szerepelnek. Az eseményen részt vett Máté Antal, a város polgármestere, Bertók Csaba nyugalmazott tanár, Nagylucskay László újdonsült Prima-díjas és nem utolsó sorban Makrai Zsuzsa nyugalmazott tanárnő, tűzzománckészítő művész is. Nagy érdeklődéssel hallgattuk az előadást, amely sok-sok emléket elevenített fel a jelenlévőkben. A kötet 2018-ban, Nyírbátor újbóli várossá nyilvánításának 45. évfordulójára fog elkészülni, alig várjuk, hogy kézbe vehessük.

- Tóth Árpádné elnök, Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában