Helyi közélet

2017.12.03. 08:19

Árokba borult autók Demecsernél és Nyírturánál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba borult egy személygépkocsi pénteken Demecser és Gégény között a vasúti átjárónál. A balesetben senki nem sérült meg. A demecseri önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A gépkocsi elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Szintén árokba hajtott egy személygépkocsi szombat hajnalban a 403-as úton, a 13-as kilométernél is, Nyírtura közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez és a járművet áramtalanították.

Kigyulladt egy műhellyel egybeépített melléképület szombat hajnalban Szakolyban, a Kossuth utcában, amelyben fűrészpor, faanyag és gépek, valamint berendezések voltak. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral, valamint kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Megdöntött a szél egy nagyméretű fát szombat reggel Sényőn, a Rákóczi utcában, ahol egy lakóházat veszélyeztetett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Nyíregyháza mellett Vargabokorban is hasonló esemény adott munkát a megyeszékhely tűzoltóinak, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában