Helyi közélet

2017.12.07. 13:21

Eszterhai Katalin az olvasók elé tárja életét

Gyulaháza - Szülőfalujába, Gyulaházára látogat december 9-én délután Eszterhai Katalin, a Kanadában élő producer és író, akinek az idén tavasszal látott napvilágot a második kötete az Alexandra Kiadó gondozásában.

Gyulaháza - Szülőfalujába, Gyulaházára látogat december 9-én délután Eszterhai Katalin, a Kanadában élő producer és író, akinek az idén tavasszal látott napvilágot a második kötete az Alexandra Kiadó gondozásában. Az első kötete Akaratunk gyógyereje címmel jelent meg, mely első ránézésre gyógyulásának története, azonban ennél sokkal több. Egy látványos, izgalmas receptkönyv, fűszer- és gyógynövény-határozó, vagy ahogy a könyv alcíme is mondja: gyógyító ételek, lélekvidító történetek, hasznos tanácsok, hogy szemünk és lelkünk újra ragyogjon. A második kötete, amely a Majdnem Esterházy címet kapta, kalandos életútját tárja az olvasók elé.

A szerző december 9-én szombaton, 14.30-kor Gyulaházán, a művelődési házban tart előadást, amelyre szeretettel vár minden érdeklődőt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában