Helyi közélet

2017.12.09. 10:37

Megyei cégek a TOP-on

Nyíregyháza - Ez átlagon felüli teljesítménnyel kivívott érdem és egyben megtiszteltetés.

Nyíregyháza - Ez átlagon felüli teljesítménnyel kivívott érdem és egyben megtiszteltetés.

Lassan húsz évre visszatekintő hagyomány, hogy az esztendő végéhez közeledve a megye napilapja, a Kelet-Magyarország külön figyelmet szentel Szabolcs-Szatmár-Bereg legjelentősebb gazdasági szervezeteinek. Ma már minden érintett tudja: a megye 100 legmeghatározóbb vállalkozása közé tartozni átlagon felüli teljesítménnyel kivívott érdem és egyben megtiszteltetés.

Az elmúlt közel két évtizedben nagy változáson ment át a kezdeményezésünk. Immár tizenegyedik éve az adóhatóság adataira és szakmaiságára épülő, ex­kluzív magazin formájában ölt testet a megyei TOP 100, három együttműködő partner: a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bábáskodásával. Ugyancsak közös elhatározással megalapítottuk a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel azokat a cégvezetőket ismerjük el, akiknek munkáját kiemelkedő eredmények kísérik. Az idén 8. alkalommal döntött egy társadalmi zsűri a díj sorsáról. A folyamatos újítás jegyében a korlátozott példányszámban megjelenő TOP 100 magazin mellett a Kelet-Magyarország mellékleteként a lap előfizetőihez is eljuttatjuk a rendkívül fontos, érdekes gazdasági információkat. Ezt a mellékletet több tízezer példányban az elkövetkező napokban folyamatosan kézbesítik kollégáink. Biztosak vagyunk benne, hogy lesz miből csemegézni!

Van mire büszkének lenni

Büszkék lehetünk megyénkre, amely történelme során adott már az országnak érseket, kuruc főkapitányt, vezéralakot a márciusi ifjak élére, költőt, írót, művészt, de űrhajóst, miniszterelnököt és minisztert is. S büszkék lehetünk az itt működő cégekre, vállalkozásokra, amelyek munkát adnak az itt élő embereknek, adójukkal erősítik az állam költségvetését, és számos módon adják bizonyságát a társadalmi felelősségvállalásnak.

- KM-NyZS -


Gazdasági díjasok

2010: Bárány László, a Master Good Kft. ügyvezető igazgatója

2011: Novák Tibor, a Nobilis Zrt. alapítója, ügyvezetője

2012: Jókay László, a Phoenyx Légrugó Technológia Kft. ügyvezető igazgatója

2013: Juhász János, a Josef Seibel Cipőipari és Kereskedelmi, szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója

2014: Krámer Zoltán, a Nyírség Hasso Kft. ügyvezető igazgatója

2015: Szurovcsák András, a Szuro-Trade Kft. tulajdonosa, ügyvezetője

2016: Karaffa Róbert, a Carl Zeiss Vision Hungary Optika Kft. ügyvezetője

2017: Dr. Nemes Attila, a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárának igazgatója


A legjobbak közül is tíz...

Célunk továbbra is a megye gazdaságát, illetve a térség helyzetét leginkább befolyásoló 100 társas vállalkozás tevékenységének bemutatása a társasági adóbevallások tükrében. Megyei szinten a nettó árbevétel, az eredmény- és létszámadatok, valamint a mérlegadatok elemzésével foglalkozunk. Bemutatjuk a száz kiemelt vállalkozás hozzájárulását a megyei teljesítményekhez, nevesítve a tíz legnagyobb céget. A főbb jellemzőket kistérségi és nemzetgazdasági ágazati szinteken is értékeljük. Ugyanakkor tiszteletben tartjuk azt is, ha egy cég nem kíván nyilvánosság előtt szerepelni, ezeket jelöljük a táblázatokban.


[related-post post_id="3702955"]

[related-post post_id="3703444"]

[related-post post_id="3703447"]

[related-post post_id="3703465"]

[related-post post_id="3703470"]

[related-post post_id="3703474"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában