Helyi közélet

2018.01.18. 18:21

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 15010/6428/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 25-én 19 óra körül Nyíregyháza Sóstói úton közlekedett a Csaló köz felől Sóstófürdő irányába Audi típusú személygépkocsival egy nyíregyházi férfi. Haladása során a Sóstói úti kórház bejáratával szemben található kijelölt gyalogos átkelőhely előtti részen észlelte, hogy egy gyalogos férfi - aki fehér inget, barna színű dzsekit, és sötét farmernadrágot viselt - kint állt az út közepén. Egy előtte haladó Mercedes járművezetője emiatt jobbra kihúzódva tudott elhaladni, mivel a férfi belépett a forgalmi sávjába. A fentiek láttán az Audi gépkocsi sofőrje lassította járművét, majd közelebb érve észlelte, hogy a gyalogos férfi az út közepéről ismét belépett a jobb oldali forgalmi sávba, így balról kezdte meg a kikerülését. A sofőr időközben egy szemből érkező ismeretlen forgalmi rendszámú, Honda típusú járművel történő ütközés elkerülése érdekében lassított és visszakormányozta járművét a jobb oldali sávba, melynek során a gyalogos személy egy esetben kezével ráütött a gépkocsija hátsó ablakára. Az esemény során személyi sérülés nem történt és anyagi kár sem keletkezett a járműben.

A nyíregyházi rendőrök a körülmények tisztázása érdekében várják az ismeretlen hatósági jelzésű Mercedes, valamint Honda típusú járművek vezetőinek jelentkezését, valamint azoknak, akik a történtekkel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában