Helyi közélet

2018.03.22. 13:47

Digitális program indul

Nyíregyháza - <a href="/szamitogep-es-internet-kepzesek-idosebbeknek-nyiregyhazan-is/3800721" target="_blank">Ahogy arról korábban beszámoltunk</a> a Digitális Jólét Program legújabb eleméről, amely a 65 év feletti idősebb nemzedéknek szól.

Nyíregyháza - Ahogy arról korábban beszámoltunk a Digitális Jólét Program legújabb eleméről, amely a 65 év feletti idősebb nemzedéknek szól. Az olvasók értesülhettek arról is, hogy a digitális kompetenciafejlesztési képzési program a közeljövőben indul el, az ingyenes tanfolyamokhoz segédanyagokat is biztosítanak.

Jelentkezni és bővebb információkat kapni Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban a Szabadság tér. 2. sz. alatt személyesen, vagy telefonon a 42/ 598-88-as számon lehet. A szakemberek fogadják az elektronikus leveleiket is. A Digitális Jólét Program pontok, más néven bázishelyek a programban résztvevő településeken is elérhetők lesznek, általában könyvtárakban, faluházakban, művelődési házakban. Tájékozódjanak, keressék a korábbi eMagyarország pontokat, új néven a Digitális Jólét Pontokat.

KM


[related-post post_id="3800721"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában