Helyi közélet

2018.03.13. 10:40

Szabolcsi külön(leges)járat

Nyíregyháza - Az ország több pontjáról indult már fotós különjárat a buszok szerelmeseivel a fedélzeten azzal a céllal, hogy az utazáshoz választott járművet minél látványosabb, különlegesebb helyeken, tájakon örökítsék meg a kirándulók.

Nyíregyháza - Az ország több pontjáról indult már fotós különjárat a buszok szerelmeseivel a fedélzeten azzal a céllal, hogy az utazáshoz választott járművet minél látványosabb, különlegesebb helyeken, tájakon örökítsék meg a kirándulók. Mivel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében korábban nem volt még ilyenre példa, ezen felbuzdulva két lelkes ember, Hrabina Péter autóbuszvezető és Fazekas András megszervezte első ilyen ­külön(leges)járatot Nyíregyháza legjobb Ikarus autóbuszával. Az Ikarus 263-as buszukat, amelynek Péter hosszú időn át gondos gazdája volt, többek között olyan helyekre is elvitték, mint Tállya, a csodálatos hegyek között fekvő Arka, valamint a fantasztikus panorámájú boldogkői vár. Miskolcról és Eger környékéről is érkeztek hozzánk autóbusz-rajongók, akik velünk együtt remélik, hogy nem ez volt az utolsó ilyen program.

- Fazekas András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában