Helyi közélet

2018.04.23. 10:55

Ájult lánynak segített a szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentős

Tiszaadony - A lány szülei levélben köszönték meg a szakszerű segítségnyújtást a tiszaadonyi mentőállomáson dolgozó férfinak.

Tiszaadony - A lány szülei levélben köszönték meg a szakszerű segítségnyújtást a tiszaadonyi mentőállomáson dolgozó férfinak.

„2018. április 13.-án 13.00 - 14.00 óra között lányunk, N. Zsófia rosszul lett a bevásárló központban. A testvére észrevette, hogy rosszul lett, de mire odalépett, Zsófi már a bevásárló kocsira támaszkodva az eszméletét vesztette. Szerencsére egy szolgálaton kívüli mentős a helyszínen tartózkodott, aki azonnal odaugrott és elkezdte a segítségnyújtást. Közben már hívta is a mentőket, és próbálta a lányunkat eszméletre téríteni. A mentők kiérkezéséig vele maradt, továbbá segítette a mentősök munkáját is. Mint később megtudtuk, a mentős Toldi István volt, aki a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója. Odaadó, segítőkész és lelkiismeretes munkájáért szeretnénk ha valamilyen elismerésben részesítenék. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a szolgálatban lévő mentősöknek, a mentőszolgálatnak, és Toldi István mentősnek is. További sikeres munkát kívánunk!" - áll az Országos Mentőszolgálatnak küldött üzenetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában