Helyi közélet

2018.04.04. 16:25

Az egyetemen bálozott a „Csoki suli”

Nyíregyháza - A jubileumi mulatság bevételét az iskolarádió fejlesztésére költik.

Nyíregyháza - A jubileumi mulatság bevételét az iskolarádió fejlesztésére költik.

Mintegy 150 – szülőkből, diákokból és pedagógusokból álló – vendég szórakozott felhőtlenül a közelmúltban a jósavárosi „Csoki suli” hagyományos Eötvös bálján, jótékonysági alapítványi estjén. A hajnalig tartó jubileumi rendezvénynek ezúttal is a Nyíregyházi Egyetem elegáns Kodály Zoltán Rendezvénycentruma adott otthont.

A 20. Eötvös-bált dr. Komáromi István, az intézmény igazgatója nyitotta meg, aki köszöntőjében kiemelte: az elsődleges cél immár két évtizede is a szülők, pedagógusok és a diákok kapcsolatépítése és -ápolása, erősítése sajátos, kötetlenebb formában.

Újjászületik a sulirádió

Az alapítványi est bevétele ezúttal is az Eötvös gyakorlóiskola minél színvonalasabb köznevelési-közoktatási feladatellátását szolgálja majd: az iskolarádió technikai fejlesztésére, a felszerelés-együttes korszerűsítésére fogják fordítani a nívós előadásokban, zenékben és finom harapnivalókban gazdag bál „hozományát”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában