Helyi közélet

2018.04.12. 08:59

Biciklit lopott egy kékcsei fiatal - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 11 -én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 11 -én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2018. április 11-én Ramocsaházán elfogtak egy 35 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves kékcsei lakos ellen. A férfi 2018. április 11-én egy kékcsei lakóház előtt lezáratlanul hagyott kerékpárt eltulajdonított. A rendőrök a bejelentést követően a férfit rövid időn belül a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Az eljárás során a rendőrök a lopott biciklit megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában