Helyi közélet

2018.04.11. 13:34

Gárdonyi tagintézmény bejárás

Nyíregyháza - Jelentős fejlesztések eredményeit tekintette meg a Gárdonyi Géza tagintézményben a TKK vezetője Gaszperné Román Margit, valamint a Bem József bázis iskola igazgatója dr. Baloghné Mester Éva.

Nyíregyháza - Jelentős fejlesztések eredményeit tekintette meg a Gárdonyi Géza tagintézményben a TKK vezetője Gaszperné Román Margit, valamint a Bem József bázis iskola igazgatója dr. Baloghné Mester Éva. A fejlesztésekről a Gárdonyi tagintézmény vezetője Ákli Istváné elmondta az 1983-ban épült iskola veszített szépségéből, ezért nagy öröm, hogy a TKK beruházásából majd 25 millió forintból sikerült az ajtókat kicserélni, és az udvart korszerűsíteni. Pormentes burkolattal mini sportpályával várják a beiratkozók kicsiket és szüleiket. -A bejárás során a digitális témahét keretében azt is láthattuk, hogy különböző feladatokat milyen ördögi gyorsasággal találnak meg a másodikosok a világhálón, így aztán nem tévedés a kijelentés, ha a szülőknek gondja akad a tablettel vagy a számítógéppel, segítenek nekik a gyermekek. - Intézményvezető asszony azt még elárulta, a napokban a fejlesztés keretében még iskolabútorokat is kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában