Helyi közélet

2018.04.25. 10:34

Karambol Mátészalka és Nyírcsaholy között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Mátészalka és Nyírcsaholy között. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Az útpadkán megsüllyedt egy utasok nélküli autóbusz kedden délután Gávavencsellő és Tiszabercel között. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tűzoltódaru segítségével a buszt kibiztosították és csörlővel visszavontatták az útra. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy ötszáz négyzetméteres, faszerkezetű hodály kedden délután Kállósemjénben, a Batthyány utcában. A lángok másik két épületre is átterjedtek. A nyíregyházi, a baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos, valamint a helyi és a nagykállói önkéntes tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzoltók az épületből több nagy-értékű mezőgazdasági gépet is kihoztak, két pótkocsi és egy szerelés alatt álló traktor viszont bent égett. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a tűz oltását, amelyet az erős szél nehezített,személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több millió forint.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik