Helyi közélet

2018.04.04. 16:01

Kigyulladt egy faház Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméter alapterületű faház szerdán délután Nyíregyházán, a Gémeskút utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Gépkocsiba rekedt egy kisgyermek, miután a kulcs a járműben maradt, az ajtók pedig lezártak szerdán délután Nyíregyházán, az Állomás téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a csomagtartót kinyitva szabadították ki a pórul járt gyermeket, akinek az ijedségen kívül semmi baja nem esett.

A száraz aljnövényzet kapott lángra szerdán délután a 38-as számú főúton, a 28-as kilométernél, a Gyulatanyai pihenőnél. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában