Helyi közélet

2018.04.21. 10:44

Nagyon vonzza a színészet a hajdani szépségkirálynőt

Nyíregyháza - A nyíregyházi Lukács Réka útját a színészi szakmában elismert tanárok egyengetik.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Lukács Réka útját a színészi szakmában elismert tanárok egyengetik.

Dédelgetett emlék Lukács Réka életében a Miss Grand International 2015 világverseny: Thaiföldön a nyíregyházi hölgy egyedüliként képviselte Magyarországot.

Azóta a szépségversenyek világától háttérbe vonulva egy újabb komoly kihívásra koncentrál, mégpedig a színészi karrierjére.

– Öt éve a Miss International Hungary szépségversenyen első udvarhölgy voltam, majd rá egy évre hasonló eredményt értem el elsőbálozóként a 189. balatonfüredi Anna-bálon. Ez azért is óriási megtiszteltetés, mert nyolc éves koromig Balatonfüreden éltem, és kiskorom óta az volt az álmom, hogy belekóstolhassak a báli miliőbe – említette Lukács Réka.

Pimasz úrral forgatott

– Később megnyertem a Miss Grand International Hungary versenyt, ezáltal Bangkokba utazhattam. Szépségkirálynőként sok rendezvényre hívtak meg, például résztvevője lehettem a nyílt vízi úszó világbajnokság díjátadójának is, és több szépségverseny műsorvezetőjeként és zsűritagjaként lehettem jelen.

Mostanság nagy energiákat mozgósítva arra készül, hogy egy másik pályán érjen el sikereket.

– Színésznek tanulok és képezem magam, mégpedig a szakmában elismert, lenyűgözően tehetséges tanárok segítségével – árulta el.

A Pimasz úr ott alszik tv- műsor Anger Zsolttal forgatott epizódjában is látható volt Réka, hiszen Zsolt is tanította.

– A színészetben találtam meg önmagam, és ez volt gyermekkori vágyam is. Hatalmas biztatás nekem, hogy sokan látnak bennem fantáziát e téren.

Az egykori szépségkirálynő szerepelt már rövidfilmekben, nyáron a TV2 Csajok, Pasik, Balaton sorozat epizódjaiban az egyik főszereplőt alakította.

Nemrégiben a Girl From The Woods mozifilmben kapott főszerepet, és bízik abban, hogy a jövőben még több filmes felkérése lesz.

Szép nemzeti viselet

A thaiföldi Miss Grand International 2015 feledhetetlen emlék.

– Nem csak a versenyzőket pontozták, hanem az öltözékeket is az úgynevezett „Nemzeti viselet” kategóriában. A szintén nyíregyházi kötődésű Rabócsi Renáta által tervezett különleges magyar nemzeti viseletben léptem színpadra. Végül egyetlen európaiként kerültem a legjobb húsz közé, ami hatalmas elismerés volt.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában