Helyi közélet

2018.04.21. 17:30

Receptek és tanácsok az egészség jegyében

Nyíregyháza - Cukorbetegek, fogyni vágyók, ételintoleranciában szenvedők kérik Tóth Judit tanácsait – és olyanok is, akik nem betegek, egyszerűen csak egészségesebben szeretnének élni.

Nyíregyháza - Cukorbetegek, fogyni vágyók, ételintoleranciában szenvedők kérik Tóth Judit tanácsait – és olyanok is, akik nem betegek, egyszerűen csak egészségesebben szeretnének élni. Szívesen segít mindenkinek, mert azt mondja, nincs annál nagyobb öröm, mint amikor sikerül orvosolni egy-egy problémát. Amikor a lányáról kiderült, hogy glutén­érzékeny, beleásta magát a témába, és szembesült azzal, sokan szenvednek valamilyen érzékenységben.

Elkezdett óvodákban és iskolákban előadásokat tartani az életmódváltás lehetőségeiről, azóta pedig egyre többen fordulnak hozzá tanácsokért, receptekért. Judit nemrégiben a Váci Mihály Kulturális Központban tartott előadást, és készséggel válaszolt a hallgatóság kérdéseire is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában