Helyi közélet

2018.06.19. 09:09

Fehér tigrissel készültek a fotók Bielsko-Bialában

Nyíregyháza - A 14. Partnervárosok Fesztiváljára időzítették a Bielsko-Biała-Nyíregyháza partnervárosi együttműködési megállapodás aláírását.

Nyíregyháza - A 14. Partnervárosok Fesztiváljára időzítették a Bielsko-Biała-Nyíregyháza partnervárosi együttműködési megállapodás aláírását. A szándéknyilatkozatot még a megyeszékhely ünnepi közgyűlésén szignózták, akkor Lubomir Zawierucha, a lengyel város alpolgármestere megjegyezte: – Évek óta vezetői szinten kialakult egy olyan kapcsolat, ami után a magán­emberek is egyre élénkebben érdeklődnek, és a kölcsönös vonzalom a partnervárosi együttműködéshez vezetett. Új lendületet kaphat az egyébként is aktív közös munkálkodásunk.

Harmadszor fesztiváloztak

A fesztiválon azoknak a városoknak a delegációi is képviseltették magukat, amelyek évek óta ápolják a partnervárosi viszonyt Bielsko-Białával. Dr. Kovács Ferenc polgármester vezette a küldöttséget, a főtéren felállított standoknál Nyíregyháza attrakcióival ismerkedhettek a látogatók, a színpadon pedig az Igrice Néptáncegyüttes tagjai szórakoztatták az érdeklődőket.

— Harmadszor jelentünk meg a Partnervárosok Fesztiválján. Egyre többen ismernek meg bennünket, ezért hoztunk csomagajánlatokat azoktól a szállásadóktól, akikkel partnerként együttműködünk. Legutóbb az oroszlánt modelleztük, ezúttal a fehér tigrist, szívesen fotózkodtak az állatfigurával – újságolta Furkóné Szabó Marianna a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában