Helyi közélet

2018.06.05. 08:19

Három autó szaladt egymásba Nyíregyháza közelében - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tizenöt darab körbálás lucerna gyulladt meg hétfőn reggel Tiszadobon, a Dózsamajorban. A tiszavasvári önkormányzati és a tiszadobi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Száz méter hosszan az aljnövényzet égett hétfőn délben Ajakon, a Vári Emil úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy villanyszerelési alkatrészeket szállító kisteherautó hétfőn este Nyírbátorban, a Fáy András utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tüzet elektromos zárlat okozhatta. Személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy tuzséri családi házban az esti órákban, a Nyárfás utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot az épületből kivittek. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Kálvin téren az egyik közintézmény pincéjénél, ahol a hatvan centiméter magas vízoszlop gépeket, berendezéseket veszélyeztetett. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a csőtörés miatt összegyűlt vízoszlopot.

Három személygépkocsi ütközött össze a délutáni órákban a 41-es számú főúton, a 4-es kilométernél, Nyíregyháza közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában