Helyi közélet

2018.08.13. 10:52

Fizetés helyett inkább kiugrott a taxiból és elszaladt a nyíregyházi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 36 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2018. augusztus 12-én Nyírtass külterületén beszállt egy taxiba, majd Nyíregyházára hozatta magát. Előzőleg a sofőrt biztosította arról, hogy a fuvart ki tudja fizetni, illetve szándékában áll kifizetni. Amikor Nyíregyházára értek a taxisofőr kérte, hogy a fuvardíjat fizesse ki, de a férfi ennek nem tett eleget, az igénybe vett szolgáltatást nem fizette ki, hanem kiugrott a gépkocsiból és elszaladt a helyszínről. A sértettnek sikerült utolérnie a férfit és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2018. augusztus 12-én Nagyhalász belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 21 éves tiszatelki sofőrt a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon vettek őrizetbe a tiszavasvári rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy 20 éves tiszavasvári férfit, aki az eltiltás ellenére segédmotoros kerékpárral közlekedett a városban.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában