Helyi közélet

2018.08.08. 17:07

Jobbik-sajtótájékoztató: Az idén Tiszavasvári fogadta a pihenni vágyó rászorulókat

Tiszavasvári - Sajtótájékoztatót tartott szerdán délelőtt Tiszavasváriban a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ahol dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő a párt alapítványának karitatív munkásságát emelte ki.

Tiszavasvári - Sajtótájékoztatót tartott szerdán délelőtt Tiszavasváriban a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ahol dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő a párt alapítványának karitatív munkásságát emelte ki. – Az elmúlt néhány napban közel húsz családot, azaz körülbelül nyolcvan embert nyaraltatott a párt alapítványa Tiszavasváriban, a helyi ifjúsági táborban. A fiatalok és családtagjaik strandoltak, múzeumban jártak, különféle játékos vetélkedőkben vehettek részt. A Jobbik igyekszik segíteni a rászorulókon, legyen szó nyári üdültetésről, egészségügyi segítségnyújtásról, támogatásról vagy egyéb karitatív jellegű tevékenységről. A „Hurrá nyaralunk!” elnevezésű programunk már évek óta tart, az idén Tiszavasvári fogadta a pihenni vágyó rászorulókat. A projekt finanszírozásához mi, országgyűlési képviselők is hozzájárulunk a havi illetményünk tíz százalékával – fogalmazott a szerdai sajtótájékoztatón dr. Fülöp Erik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában