Helyi közélet

2018.08.05. 17:07

Tizedszer is lapcsánka fesztivál Nyírcsaholyban

Nyírcsaholy - Kora reggel kisbíró hívta a helyieket a település központjába, ahol ismét megrendezték a lapcsánka fesztivált Nyírcsaholyban.

Nyírcsaholy - Kora reggel kisbíró hívta a helyieket a település központjába, ahol ismét megrendezték a lapcsánka fesztivált Nyírcsaholyban.

A déli harangszó talán még visszhangzott az épületeken, amikor a polgármester és a díszvendégek megérkeztek a színpadra. Magyar Csabáné nem csak a nézőtéren köszöntötte a vendégeket, de az is a hagyományok része, hogy a testvértelepülések is képviselik magukat. Verbőc első embere egy ajándékot hozott a csaholyiaknak, majd Fülöp István lépett mikrofon elé, és szívhez szólóan beszélt a hagyományok megtartásáról. Őt a megyei közgyűlés alelnöke Baracsi Endre követte majd a szórakoztató programok sorozata kezdődött.

Fotók: Pusztai Sándor

A szomszédvár tehetségei, a New Style Academy tánccsoport Mátészalkáról érkezve aratott tapsot. Az ifjakat az aranyszívűek követték, a Nyírcsaholyi Idősek Klubja népdalokkal teremtett meghitt hangulatot. További néptánc és népdal produkciókat követően a zsűrié volt a főszerep, kihirdették a főzőverseny eredményét. Keményebbre fordítva a ritmusokat, Nelson koncert, majd Hooligans koncert hozza lázba a mulatni vágyókat, hogy tűzijátékkal zárják a tartalmas napot.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában