Helyi közélet

2018.10.05. 13:31

Mobiltelefont lopott egy tiszavasvári lakóházból

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 18 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. július 14-én a nyitott fürdőszoba ablakon keresztül bemászott egy tiszavasvári lakóházba, ahonnan egy mobiltelefont tulajdonított el. A lopott készüléket rövid időn belül 3000 forintért eladta egy tiszavasvári férfinak, aki miután tudomást szerzett arról, hogy a telefon bűncselekmény elkövetéséből származik, visszaadta a tulajdonosának. A rendőrök a bejelentést követő 24 órán belül azonosították a feltételezett tettest. A 18 éves helyi férfit 2018. július 26-án a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában