Helyi közélet

2018.11.21. 10:00

Egy táblányi szeretet – elindult a csokigyűjtés

Nyíregyháza - Az adománycsokikat az idén a Tokaji úti Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekeknek adjuk át.

Nyíregyháza - Az adománycsokikat az idén a Tokaji úti Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekeknek adjuk át.

Ha a felnőttek nem is, a gyerekek már bizonyára számolgatják a napokat, hogy mikor érkezik meg végre a Mikulás, s tölti meg mindenféle jóval a kis csizmákat. Tavaly hirdettük meg először, s a gyerekek örömét látva, az idén is megszervezzük a nagy csokigyűjtő akciónkat. A szerkesztőségi dobozba mi már betettük a kis- és nagytáblás csokoládékat, s kérjük olvasóinkat, csatlakozzanak hozzánk! Tegyük együtt szebbé, mosolygósabbá a gyerekek idei ünnepét. Az összegyűjtött édességgel ebben az évben a Nyír­egyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézményhez tartozó Tokaji úti Családok Átmeneti Otthonában élőket támo­gatjuk. Ez az otthon rendkívül fontos feladatot lát el, mert itt a krízis- vagy válsághelyzetbe került családok, bántalmazott szülők és gyermekük talál otthonra, nyugalomra, és kap segítséget ahhoz, hogy új életet kezdhessenek.

Egy tábla csokit kérünk

Kérjük kedves olvasóinkat, önök is járuljanak hozzá a gyermekek ünnepéhez. ­Dobjanak be egy-egy tábla csokoládét a szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán ­(Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 4-6.) elhelyezett nagy piros dobozba december 5-én 12 óráig.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában