Helyi közélet

2018.11.30. 14:45

Együtt-sajtótájékoztató: "Ezt az ügyet becsületesen le kellene zárni"

Nyíregyháza – A NYÍRVV per az Ítélőtábla jogerős döntésével lezárult, de a cég felügyeletét ellátó személyek között is voltak felelősök, akik nem kerültek elő – mondta el Lövei Csaba önkormányzati képviselő nyíregyházi sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza – A NYÍRVV per az Ítélőtábla jogerős döntésével lezárult, de a cég felügyeletét ellátó személyek között is voltak felelősök, akik nem kerültek elő – mondta el Lövei Csaba önkormányzati képviselő nyíregyházi sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: – Mindezek után most már az a legfontosabb, hogy Orosz Zoltán, aki annak idején a cég felügyelő bizottságában dolgozott, és azzal, hogy megtette a feljelentést, megakadályozta a város vagyonvesztését, kapjon végre kárpótlást – jelentette ki az ellenzéki képviselő. Lövei Csaba szerint ugyanis rendkívül rossz üzenet, hogy az az ember, aki megakadályozta, hogy egy önkormányzati céget megkárosítsanak, elveszítette állását, jelenleg is járja a munkaügyi bíróságot. – Ezt az ügyet becsületesen le kellene zárni, és nem fogom nyugvóponton hagyni – tette hozzá a képviselő. Felidézte, hogy a csütörtöki közgyűlésen az ÉMKK-val szemben elvesztett perrel kapcsolatban is záporoztak a kérdések, de érdemi válasz nem érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában